Vásárlási információk

Általános tudnivalók, vásárlási feltételek

Regisztráció menete | Rendelés menete | Kiszállítás | Fizetési módok, szállítás |

 

Regisztráció

 

Az oldalak böngészéséhez nem szükséges regisztrálnia magát, de ha rendelést kíván leadni, előzőleg - egyszeri alkalommal - a regisztrálás szükséges. 
A regisztrációval a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeinket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti és elfogadja.
A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában tett jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazoló levele. A megkötött szerződést nem tároljuk, mivel ilyen nincs! Csak a beérkező rendeléseket és a vásárlók regisztrációs adatait tároljuk oldalainkon, a visszaigazoló levelet a program generálja automatikusan. A rendelések teljesítése a visszaigazoló levélben rögzített árakon történik.
A hiányos adatokkal való regisztrációt minden esetben érvénytelennek tekintjük.
A regisztrált adatokat a vásárló bármikor megváltoztathatja, módosíthatja bejelentkezés után az "Adataim" menüpontban.

Rendeléseket faxon nem tudunk fogadni. Termékeinket jelen webáruházunkba vagy személyesen árusító helyeinken vásárolhatja meg.

Viszonteladókat, kert-és parképítőket valamint nagy mennyiségben vásárló ügyfeleinket egyedi áron szolgáljuk ki, ezzel kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken.

e-mail: info@koronyakerteszet.hu

telefon: +3630/549-5939

 

Árak

Oldalainkon található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót és csak a csomagküldésben (online rendelés esetén) érvényesek. Az ár minden esetben 1 db termékre vonatkozik.

 

Rendelés menete

 

Webáruházunkban való rendelésének leadását egy egyszerűen és könnyen kezelhető korszerű felületen valósíthatja meg.

A kiválasztott terméket a darabszámok beírása után a "Kosárba" feliratra kattintva teheti a kosarába.  A kosár tartalmának megtekintése és a rendelési folyamat elindítása a weboldal jobb felső sarkában lévő "Kosár" ikonra kattintva teheti meg.

Kosár

A „Kosár” ikonra kattintva nézheti meg mit tartalmaz kosara. Itt módosíthatja a rendelési mennyiséget a plusz jelre kattintva növelheti a mínusszal csökkentheti. A terméket törölni a sor végén található „kuka” ikonra kattintva tudja.

Rendelésének folytatásához, ha már regisztrált kérjük jelentkezzen be, amennyiben új vásárló kérjük legyen kedves regisztrálni.

 

Miután belépett vagy regisztrált a MEGRENDELÉS felirat alatt legördülő menüben választhat fizetési- ill. szállítási módot.

Kérjük a rendelés leadás előtt ellenőrizze SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI adatait.

 

 A rendelés leadása gombra kattintva véglegesítheti rendelését.


Fontos!!
A regisztráció során kérjük, figyelmesen írja be e-mail címét valamint olyan e-mail címet adjon meg amit aktívan használ.

Rendelés megerősítése:
A rendelés leadása után egy visszaigazoló e-mail-t küld a program, ami egyben a rendelés megerősítésére is szolgál. Az e-mail kiküldése után a rendelésének feldolgozása elkezdődik és 24 órán belül (munkanapokon) értesítő e-mailt kap a kiszállítás napjáról.

Kiszállítás

A szállítás a MPL futárszolgálattal történik munkanapokon (8-17 óra között)!

A 100 cm-nél nagyobb terjedelmű csomagok után + 1500 Ft szállítási költséget számolunk fel, ez minden érintett növény adatlapján fel van tüntetve!Ez a többletköltség rendelésenként csak egyszer kerül felszámolásra, akkor is ha több nagy növény szerepel a rendelésben.

A növények védelmének érdekében a feladás után a szállítás 1 munkanapos garanciával történik. Ugyan ezen ok miatt a szerda 14:00 óra után leadott rendelések hétfői napon kerülnek feladásra.  Mivel az  MPL csak munkanapokon dolgozik, így csomagjainkat olyan napokon nem adjuk fel mikor a következő nap nem munkanap. (pénteken, vagy ünnepnap előtti munkanap)

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

 

Személyes átvétel

 

7761 Kozármisleny, Csikós Köz 2702. A Google térképen be van jelölve kertészetünk így az a legegyszerűbb, ha rákeres a Koronya Kertészetre és megnézni a térképen a pontos helyet.

Kedd-Péntek: 9-17 óráig

Szombat: 9-14 óráig

 

 

Fizetési módok

 

A 100 cm-nél nagyobb terjedelmű csomagok esetében + 1500 Ft szállítási költséget számolunk fel, ez minden érintett növény adatlapján fel van tüntetve! Ez a többletköltség rendelésenként csak egyszer kerül felszámolásra, akkor is ha több nagy növény szerepel a rendelésben.

 

1./ Előre utalással

Szállítási díj: 0-10 000 Ft: 2800 Ft

                      10 001-25 000 Ft: 3200 Ft

                      25 001-30 000 Ft: 3500 Ft

                      30 001-50 000 Ft: 4500 Ft

 

 

Ebben az esetben a csomag vételárának és a postaköltségnek Dél Takarékszövetkezetben vezetett bankszámlánkra történő beérkezését követően kerül kipostázásra a vásárolt áru.

Ha ezt a fizetés módot választja, ne utalja el rögtön a vétel árat. Felvesszük Önnel a kapcsolatot és amennyiben minden növény raktáron van és postázni tudjuk, utána utaljon!

Bankszámlaszám: 50800111-11198251

 

2./ Utánvéttel

Szállítási díj: Az utánvét: az alapdíj + 200 Ft

                       0-10 000 Ft: 2800 Ft

                      10 001-25 000 Ft: 3200 Ft

                      25 001-30 000 Ft: 3500 Ft

                      30 001-50 000 Ft: 4500 Ft

 

A megrendelt áru ellenértékét, valamint a szállítási költséget a vásárló a csomag átvételekor fizeti, a pontos összegről a vásárlást visszaigazoló e-mailben értesítjük. Az áruházban leadott utánvétes rendelések amennyiben nem kerülnek átvételre, úgy a szállítás díját kiszámlázzuk, szükség esetén jogi úton érvényesítjük.

 

3./Bankkártyával

Szállítási díj: 0-10 000 Ft: 2800 Ft

                      10 001-25 000 Ft: 3200 Ft

                      25 001-30 000 Ft: 3500 Ft

                      30 001-50 000 Ft: 4500 Ft

 

 

Bankkártyával történő fizetés kiválasztása esetén -- a "Fizetés" gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót – a bank ilyenkor ellenőrzi az adatokat, ez néhány másodperc alatt lezajlik a fizetést követően visszatérsz a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz

A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése után) a - elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével. A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára vagy a böngésző "Vissza/Back", illetve a "Frissítés/Refresh" gombjára kattintasz, esetleg bezárod a böngésző ablakot, mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.

4./ Személyesen

A személyes átvétel során, amennyiben a helyszínen szeretne fizetni csak készpénzben van rá lehetősége.

Kertészetünk nyitvatartási ideje alatt.

K.-P.: 9-17

Szo.: 9-13

V.-H.: Zárva

 

 

A Koronya Kertészet felelősségvállalása

 

Kertészeti áruházunk megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok a lehető legpontosabbak legyenek.
A Koronya Kertészet semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglalt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek azok be:
- az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adathiba
- bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza az Online Kertészeti Áruház akadálytalan működését és a vásárlást
- bármilyen meghibásodás, bármely eszközben a kommunikációs vonalakon
- bármilyen adatvesztés
- bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei a szolgáltató hálózatban

Áruházas oldalainkon látható fotók, képek az adott faj, vagy csak a fajta egy tulajdonságát kiemelő fotó virágos állapotban, vagy idősebb kori méretben. A képek mindig egy-egy termék leginkább jellemző tulajdonságát mutatják.
A termékek oldalán látható adatokra, mint méret, kiszerelés, fajtaazonosság garanciát vállalunk. Ha az adott fajta elfogyott, más helyettesítő növényt nem küldünk, kivéve, ha a vásárló ehhez hozzájárult.
Minden csomagban megtalálható a számla.

A szerződés hatálya

 

A szerződés a visszaigazoló e-mail kiküldésével egyidejűleg lép hatályba. A kiszállítással zárul le.
A szerződés semmisnek tekinthető akkor, ha a regisztráció hiányos adatokat tartalmaz, vagy a megjegyzés rovatban nem teljesíthető kérés van feltüntetve.

A visszaélések elkerülése érdekében a Koronya Kertészet fenntartja magának a jogot, hogy feltételekhez kösse vagy ne szolgálja ki azon vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésbe foglaltakat.

Az elállás joga

 

a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk.

A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésének napjától számított 14 naptári napon belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a 14 napos határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.

 

A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárlót terheli.


Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló,
és csak abban az esetben, ha az árut eredeti állapotában, sértetlenül juttatja vissza telephelyünkre.

 

 

Minőségi reklamációt, észrevételt az átvétel után 1 napig áll módunkban elfogadni a termék jellegéből kifolyólag.

 

A vásárló adatainak védelme

 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Ügyfélszolgálat

 

Ha kérdése lenne, tájékoztatásra van szüksége, vagy reklamációs jogaival élne kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon a  info@koronyakerteszet.hu e-mail címre.

A 378/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet értelmében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnt, fogyasztói panaszokkal a járási hivatalokhoz lehet fordulni ezután. Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el.


A szolgáltatónak a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. Törvénybe ütköző magatartása esetén:
Gazdasági Versenyhivatal
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Telefon: 1- 472-8900 
Szerződő felek jogi vitáinak kezelése.  
Szerződő felek megállapodnak, hogy vitás kérdéseiket elsősorban tárgyalásos úton, egyeztetések útján igyekeznek orvosolni. Abban az esetben, ha a tárgyalásos út nem hoz eredményt, úgy jogorvoslatért a felek a Pécsi Városi Bíróság (7621 Pécs, Széchenyi tér 14.) illetékességét kötik ki.

Újdonságok

2024. június 20.

Ernyős verbéna

Az ernyős verbéna egy kecses, légies megjelenésű, nyáron virágzó dísznövény. Magasra nő, vékony szárakon lilás-rózsaszín ernyős virágzatot hoz. Virágzása hosszan tart, júniustól szeptemberig díszít...

2024. június 18.

Japán szentfa 'Gulf Stream'

A Gulf Stream japán szentfa nagyon jól beilleszthető kisebb kertekbe vagy edénybe nevelve teraszokra kompakt növekedése miatt. Szereti a napos félányékos fekvésű, védett helyeket.

Cserépmér...

2024. június 18.

Hortenzia, bugás 'Tardiva'

A Tardiva fajánal virágzata csúcsosan hegyes formájú eleinte fehér színű, amelyek a hónapok folyamán lilás rózsaszínre válnak. Ez egy erőteljes, gyorsan növekvő lombhullató cserje, amely eléri a 1,...

2024. június 18.

Hortenzia, bugás 'Pink Diamond'

A bugás hortenzia egy nagy felfelé törő bokrot alkotó lombhullató cserje. Levelei nagyok, zöldek. Virágai hatalmas kúp alakú buga virágzatot alkotnak melyek zöldes fehérek később hófehér színt vesz...

2019. június 24.

Tölcsérjázmin akció!

Július végéig olcsóbban juthat hozzá Mandevilla növényinkhez.
2019. május 6.

Májusi fukszia AKCIÓ!

Válaszd ki a Neked tetsző fuksziát és május 7.-től 3 héten keresztül kedvezményes áron juthatsz hozzá!